Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.
Toate informaţiile şcolare la un loc
Fără pic de efort

Adservio este ușor de folosit

Adservio are interfață intuitivă și spațiu de stocare nelimitat şi îţi permite să creezi rapid grupuri şi clase, să aloci și să corectezi teme, să programezi lucrări de control şi teze, să urmăreşti progresul elevilor şi nu doar atât. Centralizând totul pe o singură platformă, eliminăm birocraţia şi te ajutăm să câştigi timp pentru activitatea didactică.
 • CONECTAT
  Ca profesor, eşti în permanență în contact cu elevii, părinții și colegii. Şi ştim cu toţii că o comunicare eficientă este răspunsul tuturor problemelor ce pot apărea în traseul educațional.
 • INTERACTIV
  Cu Adservio, elevii se implică mai mult şi comunică mai uşor. Ca profesor, poţi posta subiecte de discuție, primeşti temele elevilor direct in cont și le poţi oferi feedback. Iar toate acestea încurajează comunicarea și interactivitatea în procesul educaţional.
 • SUSȚINUT
  Am construit Adservio împreună cu peste 100 000 de profesori, elevi și părinți. Feedback-ul primit de la utilizatorii noştri definește fiecare modul dezvoltat.
 • despre adservio
  VERSATIL
  Îţi oferim posibilitatea de a-ţi personaliza modul în care foloseşti platforma Adservio: pui note şi absenţe, comunici cu părinţii, elevii şi cu ceilalţi profesori, sau urmăreşti evoluţia elevilor din toate clasele.

Adservio este sigur

Am conceput Adservio astfel încât utilizatorii noştri să aibă acces la totalitatea informaţiilor şcolare printr-o platformă online ușor de utilizat și sigură.

Am creat Adservio pentru tine

Adservio, ca platformă de management educaţional, te ajută să îţi organizezi fără efort toate activităţile şi să obţii rezultatele pe care ţi le doreşti. Adservio este mai mult decât un catalog digital. Îţi oferim accesul la informaţii şcolare complexe, chiar dacă eşti în România sau în străinătate, indiferent dacă foloseşti un desktop, un laptop, o tabletă sau un telefon mobil.

Beneficii pentru unitatea de învățământ, Directori și Secretari

Adservio îţi oferă instant toate informaţiile de care ai nevoie, fără a mai fi nevoit să cauţi prin rapoarte, cataloage și dosare. Printr-o simplă accesare, Adservio îţi pune la dispoziţie rapoartele de activitate ale cadrelor didactice, îţi permite vizualizarea cataloagelor în format electronic, generarea rapoartelor către Inspectorat și Ministerul Educației Naționale şi îţi oferă informații actualizate despre orice activitate din școală. Altfel spus, directorii au acces la orice informaţie, de absolut oriunde.
În cadrul școlilor care au ales Adservio, rata absenteismului a scăzut cu 60%, iar in unele cazuri media pe clasă a crescut cu 1 punct.
-60%
+1

Beneficii elevi

Ca elev, ai o mulțime de instrumente toate la un click distanță. Ţine legătura cu prietenii de la şcoală şi crează grupul vostru de discuţii, lucraţi împreună la teme şi proiecte, încarcă pozele tale favorite şi arată-le prietenilor. Cu Adservio poți oricând să îți verifici situația școlară, de la plusuri și minusuri primite pentru activitatea la ore, până la note, absențe și chiar probabilitatea de ascultare la o anumită materie.

Ce mai poţi face cu Adservio:

 • Descoperi mai multe despre personalitatea ta, despre facultatea şi chiar despre cariera care ţi se potriveşte cel mai bine.
 • Poţi trimite profesorilor temele şi proiectele direct, fără să mai ai nevoie de cd-uri, memory stick-uri sau alte medii de stocare.
 • Afli notele primite de la profesori chiar şi când notarea se realizează seara de acasă și nu trebuie să mai aştepti până la ora următoare.
 • Ai acces la o bibliotecă cu cărți gratuite în format electronic.
 • Creează-ți grupuri de lucru și ține evidența activităților extrașcolare.

Curiozitatea înseamnă progres. Vrei să afli mai multe?

Beneficii Părinți

Părinții au acces de oriunde și oricând la situația școlară a copilului. Vezi unde se situează copilul tău faţă de media pe clasă şi pe şcoală. Afli rapid evoluţia sa de la o zi la alta şi eşti informat instant, prin mesagerie, de către profesori, diriginte, secretariat sau chiar de conducerea școlii.
 • INFORMAT
  Ai acces la note și absențe, inclusiv la scutiri și sursa motivării absențelor.
 • DOCUMENTAT
  Ai acces la statistici și clasamente, la știri și informații din mediul educațional şi găseşti uşor informaţii şi sfaturi ce te pot ajuta ca părinte.
 • SECURIZAT
  Poţi comunica direct, securizat și individual cu orice profesor, cu dirigintele clasei, chiar şi cu directorul şcolii.
 • COMUNICARE RAPIDĂ
  Poţi să iei legătura, să te sfătuieşti şi să iei decizii împreună cu ceilalţi părinţi.

Învăţători, profesori şi diriginţi

Adservio nu-ţi poate creşte salariul, dar îţi promite că munca ta va deveni mai simplă.

Adservio preia o parte din munca învăţătorilor, profesorilor şi diriginţilor şi generează cu un singur click rapoartele către conducerea unității.

Cu Adservio introduci rapid note şi absenţe, ai acces oricând şi oriunde la orarul personal şi nu numai:

 • Pentru că nu am cunoscut niciun cadru didactic căruia să-i placă birocraţia, Adservio generează statistici legate de performanţa clasei şi elimină timpii acordaţi raportărilor semestriale şi anuale. Poţi astfel să te concentrezi pe educaţia reală a copiilor.
 • Cu ajutorul Adservio nu mai trebuie să calculezi medii şi să numeri note sau absenţe.
 • Ai oricând posibilitatea să comunici cu părinţii şi elevii şi să le transmiţi materiale şi informaţii educative utile.

Află mai multe despre beneficiile profesorilor

Beneficii ISJ și Minister

Ministerul are la îndemână datele școlare actualizate la minut.
 • RAPOARTE
  Posibilitate de preluare directă a rapoartelor necesare Ministerului, din bazele de date ale Inspectoratelor și școlilor
 • STATISTICI
  Acces facil la rapoarte și date statistice globale, specifice, individualizate generate automat
 • INFOMAȚII ACTUALIZATE
  Acces la informații actualizate (bursieri, zone de proveniență, cazuri sociale, apartenență la religie, vârstă)
 • COMUNICARE RAPIDĂ
  Comunicare directă cu inspectori, directori, secretariat, cadre didactice prin intermediul mesageriei

Investim în educația din România

 • peste 100 de unități școlare folosesc Adservio în activitatea zilnică vezi lista completă a școlilor care au ales Adservio pe: adservio.ro/scoli
 • zeci de mii de elevi și-au îmbunătățit viitorul.
 • peste 10 servere și alte echipamente logistice de securitate sunt utilizate.
 • 4000 de profesori au primit training indiviual.
 • peste 5000 de tablete și laptopuri de ultimă generație au fost oferite unităților de învățământ.
 • peste 50 de unități școlare au fost conectate la internet 4G. peste 20 de unități școlare au fost conectate la internet.

Parteneriate și acreditări

Certificari ISO Adservio