Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Bun venit la Adservio

Vă mulțumim pentru utilizarea produselor și a serviciilor noastre ("Serviciile"). Serviciile sunt oferite de companiile Adservio Social Innovation și Adservio Center cu sediile în Iași, Strada Morilor nr.56, în continuare denumite "Adservio".

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord cu prezenții Termeni și condiții. Vă rugăm să îi citiți cu atenție.

Serviciile noastre sunt dedicate mediului educațional, ce implică și prelucrarea de date ale minorilor și, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni și condiții suplimentare sau cerințe suplimentare pentru produse, ce vor fi aduse la cunoștință în mod prompt înainte de accesarea acestor produse. În cazul anumitor Servicii,care vor fi expres menționate de către Adservio, pot exista Termeni și condiții suplimentare, iar, dacă utilizați acele Servicii, Termenii și condițiile suplimentare respective s-ar putea să facă parte din contractul între unitatea școlară din care face parte copilul dumneavoastra și Adservio sau să fie publicate pe website-ul Adservio - www.adservio.ro

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectați toate politicile puse la dispoziție în cadrul Serviciilor.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conținutului pe care îl accesați. Dumneavoastră ca utilizatori Adservio, accesați/achiziționați servicii de informare, servicii de management școlar informațional, servicii de dotare cu echipamente și internet sau servicii de asistență. Nu aveți dreptul să utilizați conținutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepția cazului în care prin contractarea de către unitatea școlară a licenței asupra sistemului Adservio, deveniți utilizatori ai serviciilor noastre.

Serviciile noastre afișează un anumit conținut care nu aparține Adservio. Responsabilitatea pentru acest conținut revine exclusiv entității care îl pune la dispoziție și anume unitații școlare precum și utilizatorilor, în ceea ce privește modulul de mesagerie. În ceea ce privește utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunțuri privind serviciile, mesaje administrative și alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări sau la toate, prin bifarea/debifarea acestora din Setările contului dumneavoastra Adservio.

La momentul începerii utilizării serviciilor Adservio puteți opta să fiți de acord sau nu ca Adservio să realizeze sondaje de opinie, campanii de fiidelizare și campanii de promovare în rândul utilizatorilor folosind ca mijloace de comunicare contul de utilizator, adresa de email sau numărul de telefon, dezabonarea putând fi solicitată oricând la adresa de e-mail: relatiiclienti@adservio.ro.

Contul dvs. Adservio

Pentru a utiliza serviciile Adservio, este necesar un Cont Adservio. Prin contractarea sistemului Adservio de către unitatea şcolară, deveniți una din următoarele categorii de utilizatori: cadru didactic, personal secretariat, personal conducere, părinte sau elev.

Politicile de confidențialitate Adservio explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal și în care vă protejăm confidențialitatea atunci când utilizați Serviciile noastre.

Conținutul dvs. în cadrul Serviciilor noastre

Anumite Servicii vă permit să trimiteți conținut. Adservio administrează platforma de management școlar interactiv și modulele integrate în această platformă: catalog școlar electronic, mesagerie, modului dedicat secretariatului, modulul dedicat directorilor, modulul pentru profesor și nu intervine asupra datelor conținute de sistem.

Anumite Servicii vă pot oferi modalități de accesare și de eliminare a conținutului furnizat către respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni și condiții sau setări care restrâng domeniul de utilizare a conținutului trimis în cadrul respectivelor Servicii. Asigurați-vă că dețineți drepturile necesare pentru a putea accesa modulele corespunzătoare pentru întregul conținut pe care îl trimiteți către Serviciile noastre.

Puteți afla mai multe informații despre modul în care Adservio utilizează şi stochează conținutul în politica de confidențialitate sau în Termenii și condițiile suplimentare pentru anumite Servicii care vor fi puse la dispoziția dumneavoastră pe website-ul www.adservio.ro. Dacă trimiteți feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedbackul sau sugestiile respective fără a se încălca legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Despre programele software din cadrul Serviciilor

Nu aveți dreptul să copiați, să modificați, să distribuiți, să vindeți sau să închiriați nicio parte a Serviciilor și a programelor software incluse; nu aveți dreptul să refaceți sau să încercați să extrageți codul sursă al respectivului program software, cu excepția cazurilor în care aveți permisiunea scrisă din partea noastră.

Modificarea și încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm și îmbunătățim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcționalități ori funcții, iar aceste modificări vor fi notificate în prealabil astfel încat furnizarea de servicii către dumneavoastră să nu sufere.

Garanții și declinarea responsabilității

Furnizăm Serviciile la un nivel de aptitudine și atenție rezonabil din punct de vedere comercial, cu respectarea securității, integrității și confidențialității datelor și sperăm că vă va face plăcere să le utilizați. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu Serviciile. Unitatea școlară este responsabilă de actualitatea și integralitatea datelor cu privire la absențe, note discilpine/materii predate din sistem. Pentru claritate, Adservio nu are dreptul de a interveni în niciun fel asupra datelor din sistem furnizate către unitatea școlară, cu excepția cazurilor în care Adservio se angajează în mod explicit să realizeze aceasta acțiune prin contract, cu respectarea prevederilor legale. În orice altă situație, Aservio nu este responsabil de lipsa datelor din sistem ce ar trebui să fie furnizate de către unitatea școlară sau întârzieri privind completarea datelor de către unitatea școlară.

Răspunderea pentru Serviciile noastre

Adservio nu va fi în niciun caz respnsabil pentru nicio pierdere sau pagubă care intră în categoria forței majore.

Despre prezenții Termeni și condiții

Putem să modificăm prezenții Termeni și Condiții și Termenii și Condițiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislației sau al Serviciilor noastre. Consultați periodic Termenii și condițiile.
Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi Condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor și condițiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv și vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuși, modificările aferente funcțiilor noi ale unui Serviciu și cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse Termenilor și Condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeți utilizarea Serviciului respectiv.

  • În cazul unei discrepanțe între prezenții Termeni și Condiții și Termenii și condițiile suplimentare, vor prevala Termenii și condiţiile suplimentare.
  • Prezenții Termeni și Condiții reglementează relația dintre Adservio și dvs. Aceștia nu creează niciun fel de drepturi pentru terți beneficiari.
  • Dacă nu respectați prezenții Termeni și Condiții și nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunțăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).
  • Dacă anumiți termeni și anumite condiții se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor și Condițiilor.

Pentru informații despre modul în care puteți să contactați Adservio, accesați pagina noastră de contact.