Pentru o experiență cât mai plăcută în sistemul Adservio vă recomandăm actualizarea browser-ului sau folosirea unui alt browser modern: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.
"
Adservio devine uşor un sistem excelent de comunicare între elevi şi şcoală, facilitând organizarea activităţilor interne.
"
Diana Chițimuș - Studentă la UMF "Carol Davila", Șefă promoţie în cadrul Colegiului Naţional Iaşi, Membru Interact Iași 2000.
Află de ce este esenţial să foloseşti Adservio direct de la beneficiarii săi şi de la echipa noastră!
"
Am colaborat cu Adservio în cadrul unui eveniment foarte important pentru mine și foarte drag mie.
Am fost foarte încântată de cum s-au desfășurat lucrurile, de respectarea deadline-urilor și task-urilor stabilite de comun acord.

Am găsit la Adservio o echipă tânără, entuziastă, empatică, gata să acționeze și, de asemenea, dornică să îți înveselească dimineața cu o ciocolată caldă dacă întâlnirea are loc într-o zi ploioasă.
"
"
Am crezut că Adservio acţionează ca un element de supraveghere strictă a elevilor, ce scade gradul de libertate, dar discutând cu membrii fondatori am înţeles importanţa sa în asigurarea unui mediu sigur, lipsit de birocraţie şi contribuţia sa în modernizarea şi reformarea învaţământului. Acum sunt unul dintre susţinătorii Adservio.
"
"
Adservio devine uşor un sistem excelent de comunicare între elevi şi şcoală, facilitând organizarea activităţilor interne.
"
"
Adservio reprezintă legătura pentru secolul 21 dintre elevi, profesori și părinți. Trăim într-o perioadă în care timpul este prea scurt pentru orice și dacă ar fi existat acest program atunci când încă eram pe băncile școlii, consider că ar fi fost mult mai ușor pentru părinți să supravegheze situația școlară, să păstreze legătura cu profesorii, fără a fi prezenți la liceu, economisind timp foarte important. Adservio este un program educațional de viitor, de care se poate beneficia în prezent.
"
"
Adservio se demonstrează a fi un program care ne ajută mai mult decât ne aşteptam.
Având la dispoziție toate rapoartele şcolare generate automat avem măsura exactă a performanțelor noastre.
"
"
Iniţial, am venit în contact cu sistemul Adervio în cadrul Colegiului German "Goethe", unde Doamna Director Prof. Cristina Popa îl utilizează cu mare succes de ani de zile. Cred că implementat la nivel centralizat ar aduce beneficii tuturor, inclusiv administraţiei locale cât şi Inspectoratului Şcolar. Adservio înseamnă dezvoltare continuă şi viitor.
"
Spune-ne părerea ta despre Adservio aici! Aşteptăm cu drag să aflăm cum te-a influenţat această aplicaţie şi ce sugestii ai pentru noi!